Thulefjord Kj.Rull Lam 10x100g Enh
1000 GRM
Varenummer: 620053 | EPD-nummer: 4572244 | GTIN: 07037206200531
Varenummer: 620053
EPD-nummer: 4572244
GTIN: 07037206200531
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Thulefjord
VAREMERKE: THULEFJORD
24 produkter i databasen
Ingredienser
Lam (91 %) , vann, svor (svin), salt, krydder, løk, konserveringsmiddel E250, E 261, E326, antioksidant E301.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 747 kJ/ 179 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 2,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 620053 |
EPD-nummer | 4572244 |
GTIN | 07037206200531 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 16.11.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |