Thulefjord Lammepølse 2kg Enh Fryst
2000 GRM
Varenummer: 404077 | EPD-nummer: 2874865 | GTIN: 07037204040771
Varenummer: 404077
EPD-nummer: 2874865
GTIN: 07037204040771
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Thulefjord
VAREMERKE: THULEFJORD
24 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt av lam (37 %), storfe og svin (totalt 70 % kjøtt), vann, potetmel, salt, krydder, bjørneløk, hvitløk, dekstrose, stabilisator E450, E452, antioksidant E315, konserveringsmiddel E 261, E326, E250.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 957 kJ/ 231 kcal |
Fett | 18,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,10 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 5,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 404077 |
EPD-nummer | 2874865 |
GTIN | 07037204040771 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |