Tommasi Poggio al Tufo Rompicollo
Alkoholprosent: 13,00% | 3,00 liter
Årgang: 2017
Råstoff: Sangiovese 60%,Cabernet Sauvignon 40%
Metode:
Dyp rød. Intens duft av modne røde bær, bjørnebær og krydder. Balansert og fruktig, med strukturerte tanniner og god lengde.
Varenummer: 9654706 | EPD-nummer: 2764801 | GTIN: 08004645600627
Varenummer: 9654706
EPD-nummer: 2764801
GTIN: 08004645600627
INFORMASJONSEIER: Interbrands AS
PRODUSENT: Tommasi
VAREMERKE: Tommasi
22 produkter i databasen
Ingredienser
Druer. Inneholder sulfitter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 301 kJ/ 72 kcal |
* av daglig referanse inntak |
Næringsinnhold ikke oppgitt
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Distrikt | Toscana |
Underdistrikt | region |
Varegruppe | Vin |
Varenummer | 9654706 |
EPD-nummer | 2764801 |
GTIN | 08004645600627 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.09.2018 |
Oppdatert dato | 07.05.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | Drikkeklar, ikke egnet for lagring |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |