EKTE VANILJESUKKER 100G
100,0 GRM
Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.
Varenummer: 3783 | EPD-nummer: 773705 | GTIN: 05701009045423
Varenummer: 3783
EPD-nummer: 773705
GTIN: 05701009045423
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TØRSLEFFS
VAREMERKE: TØRSLEFFS
8 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 635 kJ/ 390 kcal |
Fett | 0,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 95,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 88,10 g |
Protein | 0,20 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | |
Varenummer | 3783 |
EPD-nummer | 773705 |
GTIN | 05701009045423 |
GTIN2 | 05701009158819 |
GTIN3 | 07036340007068 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 25.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 40 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1825 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 250 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |