Pauillac de Latour
Alkoholprosent: 13,00% | 0.75 liter
Årgang: 2014
Råstoff: Cabernet Sauvignon 50%,Merlot 43%,Petit Verdot 7%
Metode: Tradisjonell vinifikasjon i temperaturkontrollerte ståltanker. 16 md. på fransk eik.
Dyp blålilla. Duft av fersk plukket mørk frukt, røyk, lær og lavendel. Gode tanniner og balansert syre, roseblader og krydder med hint av urter.
Varenummer: 11162101 | EPD-nummer: | GTIN: 03412951411823
Varenummer: 11162101
EPD-nummer:
GTIN: 03412951411823
INFORMASJONSEIER: Interbrands AS
PRODUSENT: Ulysse Cazabonne
VAREMERKE: Pauillac de la Tour 2010
1 produkter i databasen
Ingredienser
55 % Cabernet Sauvignon, 44,5 % Merlot og 0,5 % Cabernet Franc. Inneholder sulfitter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Frankrike |
Distrikt | Bordeaux |
Underdistrikt | Pauillac |
Varegruppe | |
Varenummer | 11162101 |
EPD-nummer | |
GTIN | 03412951411823 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.10.2018 |
Oppdatert dato | 13.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | Kan drikkes nå, blir bedre ved lagring |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |