FISKENUGGETS
0,5 KG
500G
Varenummer: 150 | EPD-nummer: 3380888 | GTIN: 27035620083505
Varenummer: 150
EPD-nummer: 3380888
GTIN: 27035620083505
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: FISKEMANNEN
255 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk* 50 % (hyse (Melanogrammus aeglefinus), sei (Pollachius virens)), vann, maisgryn, dekstrose, salt, ost (pasteurisert melk, syrekulturer, salt, mikrobiell løpe), tapiokastivelse, rapsolje, salt, vegetabilsk fiber (potet, bambus, gulrot), konserveringsmiddel E262, aroma, stabilisatorer (E450, E451), erteprotein, fargestoff E160a, vegetabilsk fiber (potet), fortykningsmiddel E461, hvit pepper. Pakket i beskyttende atmosfære. *Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhavet, FAO 27. Fiskebein kan forekomme selv om beinfritt fiskeråstoff benyttes.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 737 kJ/ 156 kcal |
Fett | 5,58 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,13 g |
Karbohydrat | 18,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Kostfiber | 0,48 g |
Protein | 11,80 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 150 |
EPD-nummer | 3380888 |
GTIN | 27035620083505 |
GTIN2 | 7035620059223 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |