FLYNDREFILET ASPERA SPRØBAKT MSC 70-100G 5KG
5 kg
Sprøbakt spettefilet (Pleuronectes aspera) gulfinnet spette. Filetene er panert og forbakt for ekstra sprø pannering. Et lett håndterlig produkt som passer godt for servering til mange. Fisket i FAO 67.
Varenummer: 3334141 | EPD-nummer: 3334141 | GTIN: 07035620052415
Varenummer: 3334141
EPD-nummer: 3334141
GTIN: 07035620052415
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
790 produkter i databasen
Ingredienser
Gulfinnet spette (Limanda aspera) (fisk) 60 %, hvetemel, vann, gjær, salt, rapsolje, stabilisator E451. FAO 67.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 830 kJ/ 197 kcal |
| Fett | 5,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 19,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Kostfiber | 1,00 g |
| Protein | 17,90 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 3334141 |
| EPD-nummer | 3334141 |
| GTIN | 07035620052415 |
| GTIN2 | 07035620052415 |
| GTIN3 | 47035620102552 |
| Opprettet dato | 07.01.2025 |
| Oppdatert dato | 24.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -23 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















