Gourmetsild fennikel og dill
320 GRM
6 bx á 320g (Kjølevare)
Varenummer: 303 | EPD-nummer: 3158227 | GTIN: 27035620041420
Varenummer: 303
EPD-nummer: 3158227
GTIN: 27035620041420
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: JACOBS UTVALGTE
421 produkter i databasen
Ingredienser
Lake [vann, sukker, eddik], kryddersild (Clupea harengus) 36 %, løk 12,5 %, fennikel 6,6 %, gulrotmiks 6,6 %, tyttebær 3 %, fersk dill 0,5 %.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 516 kJ/ 123 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 16,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 15,60 g |
- Stivelse | 1,10 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 303 |
EPD-nummer | 3158227 |
GTIN | 27035620041420 |
GTIN2 | 7035620032653 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 22.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 64 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |