
KAPPLYSINGFILET
5 KG
SPRØBAKT MSC 120-160G
Varenummer: 4052-2 | EPD-nummer: 3323433 | GTIN: 07035620054075
Varenummer: 4052-2
EPD-nummer: 3323433
GTIN: 07035620054075

PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
433 produkter i databasen
Ingredienser
Kapplysing (Merluccius Capensis) 60 % (opprinnelse: Namibia), hvetemel, vann, rapsolje, gjær, salt. Fangstområde: Sørøstlige Atlanterhavet FAO 47.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 858 kJ/ 204 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 24,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
- Stivelse | 23,50 g |
Kostfiber | 1,20 g |
Protein | 11,70 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 4052-2 |
EPD-nummer | 3323433 |
GTIN | 07035620054075 |
GTIN2 | 7035620054075 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |