KAVIAR 190G
190 gr
Klassisk kaviar på tube.
Varenummer: 1190842 | EPD-nummer: 1190842 | GTIN: 07311041024720
Varenummer: 1190842
EPD-nummer: 1190842
GTIN: 07311041024720
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: FIRST PRICE
905 produkter i databasen
Ingredienser
Sukkersaltet røkt fiskerogn* 52 %, rapsolje, sukker, vann, potetflak, salt, tomatpuré, konserveringsmiddel E211, antioksidant E300, surhetsregulerende middel E330, fargestoff E160e. *Rogn fra torsk (Gadus morhua) og sei (Pollachius virens). Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhavet (FAO 27).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 813 kJ/ 438 kcal |
| Fett | 38,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,60 g |
| Karbohydrat | 13,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 12,30 g |
| Protein | 9,00 g |
| Salt | 5,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
| Varenummer | 1190842 |
| EPD-nummer | 1190842 |
| GTIN | 07311041024720 |
| GTIN2 | 27035620082904 |
| GTIN3 | 27035620082928 |
| Opprettet dato | 24.10.2025 |
| Oppdatert dato | 24.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















