Kyllingpølse med sitron og estragon
260 GRM
5 fp á 260g (Kjølevare)
Varenummer: 3159498 | EPD-nummer: 3159498 | GTIN: 27035620051986
Varenummer: 3159498
EPD-nummer: 3159498
GTIN: 27035620051986
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: JACOBS UTVALGTE
421 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt 90 %, vann, surhetsregulerende middel (E325, E262), salt, stabilisator (E450, E451), sitron, estragon, hvitløk, bestrålt krydder, konserveringsmiddel E250, importert fåretarm.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 855 kJ/ 206 kcal |
Fett | 15,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,80 g |
Karbohydrat | 1,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
- Stivelse | 0,90 g |
Protein | 15,70 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3159498 |
EPD-nummer | 3159498 |
GTIN | 27035620051986 |
GTIN2 | 7035620038938 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 22.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 41 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |