LAKS M POTETER

400 GR

400G

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3239274
EPD-nummer: 3239274
GTIN: 27035620075173

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: FERSK & FERDIG

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

133 produkter i databasen

Ingredienser

Ingredienser: norsk oppdrettslaks (Salmo salar) 28 %, potet 28 %, urtesaus 25 % [vann, proteinredusert fløte (inkl. emulgator E472e, stabilisator (E412, E415)), modifisert stivelse, fiskefond (vann, salt, maltodekstrin, fiskearoma, fisk, sukker, fiskegelatin, modifisert stivelse, løk, hvitløk, krydder, karamellsukker, rosmarinekstrakt), limesaft, gressløk, persille, sitronzest, sukker, salt, dill, fennikel, gurkemeie, konserveringsmiddel E224], gulrot 20 %. Pakket i beskyttende atmosfære. Fiskebein kan forekomme selv om beinfritt fiskeråstoff benyttes.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 ml.

Energi 472 kJ/ 113 kcal
Fett 6,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 6,90 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Kostfiber 1,00 g
Protein 7,40 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 3239274
EPD-nummer 3239274
GTIN 27035620075173
GTIN2 7035620052781
GTIN3
Opprettet dato 07.01.2025
Oppdatert dato 07.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 25 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 13 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt