Leverpostei grovhakket
175 GRM
10 bx á 175g (Kjølevare)
Varenummer: 52850 | EPD-nummer: 3070174 | GTIN: 27035620015803
Varenummer: 52850
EPD-nummer: 3070174
GTIN: 27035620015803
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: JACOBS UTVALGTE
421 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt 35 %, svinelever 28 %, svinefett, vann, salt, dekstrose, potetstivelse, potetmel, potetfiber, svineprotein, potetprotein, krydder (inkl. muskat, løk, hvitløk, hydrolysert vegetabilsk protein, bukkehornkløver), krydderekstrakt, konserveringsmiddel E250, antioksidant E316.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 028 kJ/ 248 kcal |
Fett | 20,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,40 g |
Karbohydrat | 2,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
- Stivelse | 1,50 g |
Protein | 13,60 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 52850 |
EPD-nummer | 3070174 |
GTIN | 27035620015803 |
GTIN2 | 7035620004858 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 22.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |