Lunsjkaker

500 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 3091527
GTIN: 07035620014512

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: FOLKETS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Norsk svinekjøtt (47,7 %), myse (melk), grønnsaker i variabelt mengdeforhold (gulrot, erter, mais), potetmel, skummetmelk, krydderblanding (salt, melkeproteinkonsentat, potetfiber, antioksidant E331, muskat, krydder), vann, storfekjøtt (3,7 %), margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (E322 (fra soya), E471), aroma). Kan inneholde spor av sennep. Til 100 g ferdig vare er anvendt 57 g kjøttråvare. Pakket i beskyttende atmsfære. Opprinnelsesland for storfekjøtt er Norge/Tyskland.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 031 kJ/ 248 kcal
Fett 18,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,00 g
Karbohydrat 8,80 g
hvorav
- Sukkerarter 1,80 g
- Stivelse 7,00 g
Kostfiber 1,40 g
Protein 11,60 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 3091527
GTIN 07035620014512
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 30.04.2015
Oppdatert dato 20.03.2017

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 32 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 24 dager
Lagringsgrad