PIZZATOPPING
2 KG
MOZZARELLA MIX REVET 2KG
Varenummer: 17201620 | EPD-nummer: 3376951 | GTIN: 27035620082324
Varenummer: 17201620
EPD-nummer: 3376951
GTIN: 27035620082324

PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
433 produkter i databasen
Ingredienser
Pizzatopping 49 % [vann, palmeolje*, melkeprotein, modifisert stivelse, salt, smeltesalt E331, mysepulver], mozzarella 49 % [pasteurisert melk, salt, mikrobiell løpe, melkesyrekultur], potetstivelse 2%. Pakket i beskyttende atmosfære.*Sertifisert palmeolje.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 1 191 kJ/ 285 kcal |
Fett | 21,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 3,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
- Stivelse | 1,60 g |
Protein | 20,60 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 17201620 |
EPD-nummer | 3376951 |
GTIN | 27035620082324 |
GTIN2 | 7035620055430 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 7 grader (C) |
Holdbarhet, total | 84 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 21 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |