PIZZATOPPING
153 GR
M/HVITLØK 150ML
Varenummer: 7070.... | EPD-nummer: 3358850 | GTIN: 27035620084502
Varenummer: 7070....
EPD-nummer: 3358850
GTIN: 27035620084502
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: ELDORADO
1512 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rapsolje, most hvitløk 3 %, sukker, eggeplomme, modifisert maisstivelse, salt, helmelkpulver, yoghurtpulver, fortykningsmiddel E415, syre E270, eddik, limejuicekonsentrat, løkpulver, paprikagranulat, konserveringsmiddel E202, naturlig chiliaroma, stabilisator E385.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 1 130 kJ/ 274 kcal |
Fett | 27,03 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,33 g |
- Enumettede fettsyrer | 16,76 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 7,38 g |
Karbohydrat | 6,31 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,81 g |
Kostfiber | 0,66 g |
Protein | 1,02 g |
Salt | 1,29 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 7070.... |
EPD-nummer | 3358850 |
GTIN | 27035620084502 |
GTIN2 | 7035620062377 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |