Halal – næringsmiddel tilpasset islamske diettregler
RUSTIKK BRØD
12 STK
ASS 12STK BAKEHUSET
Varenummer: 10825 | EPD-nummer: 3174257 | GTIN: 27035620057643
Varenummer: 10825
EPD-nummer: 3174257
GTIN: 27035620057643
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
790 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sammalt hvete 14,3 %, surdeig av rug, maismel 9,5 %, rugmel, hvetegluten, rapsolje, fermentert hvetemel, sirup, salt, gjær, valmuefrø, sammalt spelt 0,7 %, glukose, maltekstrakt av bygg, enzymer, melbehandlingsmiddel E300.Kan inneholde spor av soya, melk og sesamfrø.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug, Spelt, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug, Spelt, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre), Soya, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
| Energi | 1 143 kJ/ 273 kcal |
| Fett | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 46,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,40 g |
| Kostfiber | 4,30 g |
| Protein | 9,60 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 10825 |
| EPD-nummer | 3174257 |
| GTIN | 27035620057643 |
| GTIN2 | 27035620057643 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.01.2025 |
| Oppdatert dato | 09.01.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -23 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















