Ute av produksjon
Nøkkelhullsmerking MSC-merket fisk

SEILOINS MSC 100-120G

5 kg

Skinn- og benfri ryggfilet/loin av sei (Pollachius virens). Sei er en fisk i torskefamilien. Det perlegrå kjøttet er magert og har en mer karakterisk smak enn annen hvitfisk, som gjør den godt egnet til sterke smaker. Ryggfiletene veier ca. 100-120 gr.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3224029
EPD-nummer: 3224029
GTIN: 07035620051432

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: UNIL+

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

790 produkter i databasen

Ingredienser

Seifilet (Pollachius virens). Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhavet, FAO 27. Enkelte bein kan forekomme.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 292 kJ/ 69 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
- Enumettede fettsyrer 0,10 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,50 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 3224029
EPD-nummer 3224029
GTIN 07035620051432
GTIN2 07035620051432
GTIN3 47035620093706
Opprettet dato 07.01.2025
Oppdatert dato 24.10.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -23 grader (C)
Holdbarhet, total 547 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt