SEILOINS MSC 100-120G
5 kg
Skinn- og benfri ryggfilet/loin av sei (Pollachius virens). Sei er en fisk i torskefamilien. Det perlegrå kjøttet er magert og har en mer karakterisk smak enn annen hvitfisk, som gjør den godt egnet til sterke smaker. Ryggfiletene veier ca. 100-120 gr.
Varenummer: 3386281 | EPD-nummer: 3386281 | GTIN: 07035620060823
Varenummer: 3386281
EPD-nummer: 3386281
GTIN: 07035620060823
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
790 produkter i databasen
Ingredienser
Sei (Pollachius virens). Fangstområde: Nordøstlige Atlanterhav (FAO 27). Loins er glasert for å forhindre dehydrering. Fiskebein kan forekomme.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 351 kJ/ 83 kcal |
| Fett | 0,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,35 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 19,10 g |
| Salt | 0,18 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Litauen |
| Opphavsland | Litauen |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 3386281 |
| EPD-nummer | 3386281 |
| GTIN | 07035620060823 |
| GTIN2 | 07035620060823 |
| GTIN3 | 47035620109179 |
| Opprettet dato | 22.10.2025 |
| Oppdatert dato | 24.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -23 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















