SJOKOLAKRISKULER
120 GR
M/SALT KARAMELL 120G
Varenummer: 9371019199 | EPD-nummer: 3359197 | GTIN: 27035620085219
Varenummer: 9371019199
EPD-nummer: 3359197
GTIN: 27035620085219
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: SNOP
139 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, kakaosmør* 13 %, sirup, helmelkpulver, hvetemel, sheaolje, vann, sirup av invertsukker, rugmel, smør, lakris, karamellaroma 0,5 %, salt, konsistensmiddel E420, hevemiddel E500, aroma, emulgator E322, kokosfett, overflatebehandlingsmiddel E903. Kan inneholde spor av nøtter. *Rainforest Alliance sertifisert. Les mer på ra.org.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Spelt |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Spelt |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 1 957 kJ/ 468 kcal |
Fett | 22,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,30 g |
Karbohydrat | 62,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 52,50 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,86 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | |
Varegruppe | Sukker- eller sukkererstatningssukkertøy |
Varenummer | 9371019199 |
EPD-nummer | 3359197 |
GTIN | 27035620085219 |
GTIN2 | 7035620061752 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 274 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |