SPESIALMAJONES HVIT BASE +

9.5 kg

Spesialmajonesen er en hvit base med 50 % fett, som egner seg ideelt til videreproduksjon av dine egne sauser og dressinger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3160298
EPD-nummer: 3160298
GTIN: 27035620056554

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: UNIL+

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

790 produkter i databasen

Ingredienser

Rapsolje, vann, eddik, modifisert potetstivelse E1442, sukker, sennep [vann, sennepsfrø, eddik, salt, cayennepepper], eggeplommepulver, salt, dekstrose, konserveringsmiddel (E202, E211), fortykningsmiddel (E412, E415), surhetsregulerende middel E330, krydderekstrakt, maltodekstrin

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 957 kJ/ 475 kcal
Fett 49,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,60 g
Karbohydrat 6,80 g
hvorav
- Sukkerarter 3,20 g
- Stivelse 3,60 g
Protein 0,60 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Sauser, smørepålegg og krydder
Varenummer 3160298
EPD-nummer 3160298
GTIN 27035620056554
GTIN2 27035620056554
GTIN3 47035620072718
Opprettet dato 07.01.2025
Oppdatert dato 24.10.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 120 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 40 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt