SPESIALMAJONES HVIT BASE +
9.5 kg
Spesialmajonesen er en hvit base med 50 % fett, som egner seg ideelt til videreproduksjon av dine egne sauser og dressinger.
Varenummer: 3160298 | EPD-nummer: 3160298 | GTIN: 27035620056554
Varenummer: 3160298
EPD-nummer: 3160298
GTIN: 27035620056554
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
790 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, vann, eddik, modifisert potetstivelse E1442, sukker, sennep [vann, sennepsfrø, eddik, salt, cayennepepper], eggeplommepulver, salt, dekstrose, konserveringsmiddel (E202, E211), fortykningsmiddel (E412, E415), surhetsregulerende middel E330, krydderekstrakt, maltodekstrin
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 957 kJ/ 475 kcal |
| Fett | 49,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,60 g |
| Karbohydrat | 6,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,20 g |
| - Stivelse | 3,60 g |
| Protein | 0,60 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
| Varenummer | 3160298 |
| EPD-nummer | 3160298 |
| GTIN | 27035620056554 |
| GTIN2 | 27035620056554 |
| GTIN3 | 47035620072718 |
| Opprettet dato | 07.01.2025 |
| Oppdatert dato | 24.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 120 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















