STORFE YTREFILET
2.5 kg
Kjøttet er smakfullt, saftig og marmorert. Kjøttet er håndplukket og kvalitetssjekket, dette sikrer unik kjøttkvalitet hver gang. Ytrefileten sitter på filetkammen og ligger på utsiden av beina, i motsetning til indrefileten som ligger på innsiden. Den er en av de møreste stykningsdelene på storfe, og kan enten stekes hel eller i biffer.
Varenummer: 3388311 | EPD-nummer: 3388311 | GTIN: 97035620021377
Varenummer: 3388311
EPD-nummer: 3388311
GTIN: 97035620021377
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
790 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (opprinnelse: Norge).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 463 kJ/ 110 kcal |
| Fett | 2,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 0,90 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 22,20 g |
| Salt | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3388311 |
| EPD-nummer | 3388311 |
| GTIN | 97035620021377 |
| GTIN2 | 02351817800009 |
| GTIN3 | 97035620017660 |
| Opprettet dato | 22.10.2025 |
| Oppdatert dato | 22.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 49 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 27 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















