Tunfisk i gelé MSC
175 GRM
12 bx á 175g
Varenummer: 491 | EPD-nummer: 1182674 | GTIN: 27311041000025
Varenummer: 491
EPD-nummer: 1182674
GTIN: 27311041000025
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: ELDORADO
1070 produkter i databasen
Ingredienser
Skipjack tunfisk (Katsuwonus pelamis) 57 %, vann, geleringsmiddel (E508, E410, E407, E415, E412, E500(ii)), salt. Fangstområdet for tunfisk: Stillehavet, Indiahavet.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 339 kJ/ 80 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 3,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
- Stivelse | 2,30 g |
Protein | 16,40 g |
Salt | 1,00 g |
Kalsium | 5,30 mg (1% *) |
Jern | 0,50 mg (4% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 491 |
EPD-nummer | 1182674 |
GTIN | 27311041000025 |
GTIN2 | 7311041000021 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 24.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |