B. all'Italiana Krydderpasta 340g Knorr
340 GRM
Fersk hakket basilikum, persille og oregano i olje (solsikke- og rapsolje). Kraftig og intens smak. Egnet for bruk i varm matlaging, kalde dressinger og marinader.
Varenummer: 568451 | EPD-nummer: 568451 | GTIN: 05719642306221
Varenummer: 568451
EPD-nummer: 568451
GTIN: 05719642306221
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Solsikkeolje, krydderurter 18% (basilikum 14%, persille 2,2%, oregano 1,8%), ssmaksforsterker (mononatriumglutamat), løk, salt, hviyløk 7,8% , sukker, rød paprika, herdet rapsolje, krydder, paprikaekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 700 kJ/ 410 kcal |
| Fett | 37,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,00 g |
| Karbohydrat | 13,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 13,00 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 6,00 g |
| Salt | 11,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sveits |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 568451 |
| EPD-nummer | 568451 |
| GTIN | 05719642306221 |
| GTIN2 | 05704066306223 |
| GTIN3 | 07037369000627 |
| Opprettet dato | 01.02.2012 |
| Oppdatert dato | 19.04.2018 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















