Bearnaisesaus Pasta 6 liter
6 x 6 L
Klassisk saus mes smak av estragon som passer godt til kjøtt og grønnsaker. 1kg pasta gir 6l ferdig saus
Varenummer: | EPD-nummer: 6663470 | GTIN: 08721201918186
Varenummer:
EPD-nummer: 6663470
GTIN: 08721201918186

PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
127 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg)


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 253 kJ/ 539 kcal |
Fett | 37,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 50,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,20 g |
Protein | 2,80 g |
Salt | 3,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Portugal |
Opphavsland | Portugal |
Varegruppe | Sausblandinger |
Varenummer | |
EPD-nummer | 6663470 |
GTIN | 08721201918186 |
GTIN2 | 8721201918193 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.01.2022 |
Oppdatert dato | 28.04.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | 1. Kok opp vannet og tilsett sauspastaen. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. 3. Fjern sausen fra varmen, tilsett margarin eller smør og rør lett til den er smeltet. 200 g pasta + 0,8 L vann + 0,2 kg smør =1,2 L saus 1 kg pasta + 4 L vann + 1 kg smør = 6 L saus Alternativ tilberedning for en lettere saus: 200 g pasta + 0,7 L vann + 0,2 L melk + 100 g smør Juster smaken med syre før servering. |