Bearnaisesaus Pasta 6 liter

6 x 6 L

Klassisk saus mes smak av estragon som passer godt til kjøtt og grønnsaker. 1kg pasta gir 6l ferdig saus

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 6663470
GTIN: 08721201918186

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

127 produkter i databasen

Ingredienser

Maltodekstrin , palmefett*, modifisert stivelse, solsikkeolje, potetstivelse, aromaer  salt, løkpulver, krydderurter  (estragon, kjørvel, persille), tørket eggeplomme, emulgator (soyalecitin) , melkesukker, melkeprotein , karri , fortykningsmiddel (guargummi), gurkemeie, karamellsirup, surhetsregulerende middel  (E262,E327), syre (sitronsyre, melkesyre) 
*Unilever fremmer bærekraftig palmeolje.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 253 kJ/ 539 kcal
Fett 37,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 50,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,20 g
Protein 2,80 g
Salt 3,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Portugal
Opphavsland Portugal
Varegruppe Sausblandinger
Varenummer
EPD-nummer 6663470
GTIN 08721201918186
GTIN2 8721201918193
GTIN3
Opprettet dato 03.01.2022
Oppdatert dato 28.04.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes 1. Kok opp vannet og tilsett sauspastaen. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. 3. Fjern sausen fra varmen, tilsett margarin eller smør og rør lett til den er smeltet. 200 g pasta + 0,8 L vann + 0,2 kg smør =1,2 L saus 1 kg pasta + 4 L vann + 1 kg smør = 6 L saus Alternativ tilberedning for en lettere saus: 200 g pasta + 0,7 L vann + 0,2 L melk + 100 g smør Juster smaken med syre før servering.