Bearnaisesaus Pasta 6 liter
6 x 6 L
Klassisk saus mes smak av estragon som passer godt til kjøtt og grønnsaker. 1kg pasta gir 6l ferdig saus
Varenummer: | EPD-nummer: 6663470 | GTIN: 08721201918186
Varenummer:
EPD-nummer: 6663470
GTIN: 08721201918186
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 253 kJ/ 539 kcal |
| Fett | 37,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 14,00 g |
| Karbohydrat | 50,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,20 g |
| Protein | 2,80 g |
| Salt | 3,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Portugal |
| Opphavsland | Portugal |
| Varegruppe | Sausblandinger |
| Varenummer | |
| EPD-nummer | 6663470 |
| GTIN | 08721201918186 |
| GTIN2 | 8721201918193 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.01.2022 |
| Oppdatert dato | 28.04.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Kokes | 1. Kok opp vannet og tilsett sauspastaen. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. 3. Fjern sausen fra varmen, tilsett margarin eller smør og rør lett til den er smeltet. 200 g pasta + 0,8 L vann + 0,2 kg smør =1,2 L saus 1 kg pasta + 4 L vann + 1 kg smør = 6 L saus Alternativ tilberedning for en lettere saus: 200 g pasta + 0,7 L vann + 0,2 L melk + 100 g smør Juster smaken med syre før servering. |

















