Bearnaisesaus pulver 27L Knorr
3750 GRM
Klassisk bearnaise som passer perfekt til stekt kjøtt. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 27L ferdig saus.
Varenummer: 68280515 | EPD-nummer: 5693536 | GTIN: 08710522693407
Varenummer: 68280515
EPD-nummer: 5693536
GTIN: 08710522693407
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Maltodekstrin, modifisert stivelse, salt, palmefett, løkpulver, gjærekstrakt, solsikkeolje, sukker, fortykningsmiddel (guargummi), EGGEPLOMMEPULVER 1,5%, MELKESUKKER, krydderurter (estragon 0,7%, kjørvel, persille), MELKEPROTEIN, aromaer, sitronjuicepulver, surhetsregulerende middel (E262ii, E327), krydder (gurkemeie, persillerotpulver), syre (sitronsyre, melkesyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 845 kJ/ 202 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 11,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 0,60 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Romania |
Opphavsland | Romania |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 68280515 |
EPD-nummer | 5693536 |
GTIN | 08710522693407 |
GTIN2 | 08710522693513 |
GTIN3 | 08710522693513 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 10.03.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Sauser – tilberedning (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Tilberedning: 1. Rør ut pulveret i kaldt vann. 2. Kok op under omrøring og la sausen småkoke i 2 minutter. 3. Tillsett margarin/smør og rør forsiktig til margarinen/smøren har smeltet. |