Bringebærmousse pulver 14L Carte d'Or

1720 GRM

En fløyelsmyk og luftig bringebærmousse. Moussepulver med enkel tilberedning. Gir 14L ferdig mousse.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2020899
EPD-nummer: 2020899
GTIN: 08718114905839

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: CARTE D'OR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

13 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, glukosesirup, fullherdet palmefett, emulgator (E472a, E471), bringebær 4,2%, gelatin (fra svin), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, MELKEPROTEIN, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, stabilisator (E340), fargestoff (rødbetejuicepulver), salt.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 937 kJ/ 469 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 75,00 g
hvorav
- Sukkerarter 61,00 g
Kostfiber 1,40 g
Protein 4,20 g
Salt 0,09 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 2020899
EPD-nummer 2020899
GTIN 08718114905839
GTIN2 08711200500505
GTIN3 08711200500505
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 10.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Desserter/dessertsauser/topping

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 240 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spes Tillagning 1. Hell kald melk i en bolle. 2. Tilsett pulver. 3. Piskes i 2 minutter på lav hastighet, deretter i 5 minutter på høy hastighet. NB! Best resultat oppnås dersom piskebollens volum er fire ganger væskemengden slik at moussen har rom for å vokse. 4. Porsjoner, avkjøl og server. Ferdig mengde 1 boks (1720 g) + 4 L melk = 14 L mousse (= f.eks. 116 porsj á 1,2 dl.) Antall porsjoner varierer alt ettersom hvor mye du ønsker å servere i en porsjon. Holdbarhet 12 måneder Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur.