Bringebærmousse pulver 14L Carte d'Or
1720 GRM
En fløyelsmyk og luftig bringebærmousse. Moussepulver med enkel tilberedning. Gir 14L ferdig mousse.
Varenummer: 2020899 | EPD-nummer: 2020899 | GTIN: 08718114905839
Varenummer: 2020899
EPD-nummer: 2020899
GTIN: 08718114905839
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
13 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, glukosesirup, fullherdet palmefett, emulgator (E472a, E471), bringebær 4,2%, gelatin (fra svin), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, MELKEPROTEIN, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, stabilisator (E340), fargestoff (rødbetejuicepulver), salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 937 kJ/ 469 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 75,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 61,00 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 4,20 g |
Salt | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 2020899 |
EPD-nummer | 2020899 |
GTIN | 08718114905839 |
GTIN2 | 08711200500505 |
GTIN3 | 08711200500505 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spes | Tillagning 1. Hell kald melk i en bolle. 2. Tilsett pulver. 3. Piskes i 2 minutter på lav hastighet, deretter i 5 minutter på høy hastighet. NB! Best resultat oppnås dersom piskebollens volum er fire ganger væskemengden slik at moussen har rom for å vokse. 4. Porsjoner, avkjøl og server. Ferdig mengde 1 boks (1720 g) + 4 L melk = 14 L mousse (= f.eks. 116 porsj á 1,2 dl.) Antall porsjoner varierer alt ettersom hvor mye du ønsker å servere i en porsjon. Holdbarhet 12 måneder Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |