Brun Middagssaus pasta 10L Knorr
3 x 1 kg
En tradisjonell brun saus, ideell til klassiske kjøttretter som kjøttboller, kjøttkaker, karbonader, steker med mer. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pastaen tilsettes i kokende væske. Laktosefri (<0,01g per 100ml ferdig saus). 1 kg gir 10L ferdig saus. *Unilever fremmer bærekraftig palmeolje. Les mer på ufs.com.
Varenummer: 2281905 | EPD-nummer: 2281905 | GTIN: 05719642304173
Varenummer: 2281905
EPD-nummer: 2281905
GTIN: 05719642304173
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Egg, Selleri, Sennep og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 181 kJ/ 519 kcal |
Fett | 34,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 47,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Kostfiber | 0,70 g |
Protein | 5,80 g |
Salt | 7,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sveits |
Opphavsland | Sveits |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 2281905 |
EPD-nummer | 2281905 |
GTIN | 05719642304173 |
GTIN2 | 08712566642366 |
GTIN3 | 08712566178353 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 01.11.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |