Brunet kyllingsjy pasta 40L Knorr
1000 GRM
Knorr Kyllingsjy gir en rik og fyldig nøtteaktig smak av stekt kylling til supper, sauser og stuinger. Lett å bruke. Pastaen oppløses i kokende vann. Glutenfri. Gir 40 L ferdig sjy.
Varenummer: 2467199 | EPD-nummer: 2467199 | GTIN: 08722700565307
Varenummer: 2467199
EPD-nummer: 2467199
GTIN: 08722700565307
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Potetstivelse, salt, vegetabilsk fett (palme), gjærekstrakt, solsikkeolje, sukker, aroma, kyllingekstrakt 3,2 %, maltodekstrin, kyllingfett 1,5%, karamellsirup, antioksidant (rosmarinekstrakt). Saltinnhold i ferdig kraft er 0,6 %.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 700 kJ/ 410 kcal |
Fett | 26,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 34,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,00 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 9,00 g |
Salt | 23,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 2467199 |
EPD-nummer | 2467199 |
GTIN | 08722700565307 |
GTIN2 | 08712566838691 |
GTIN3 | 08712566279876 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 01.11.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |