Brunet oksesjy pasta 40L Knorr

2 x 1 kg

Knorr Oksesjy gir en rik og fyldig smak av brunet kjøtt i supper, sauser og stuinger. Har en litt søt og nøtteaktig smak. Lett å bruke. Pastaen oppløses i kokende vann. Glutenfri. Gir 40 L ferdig sjy. Saltinnhold i ferdig kraft er 0,6%. *Unilever fremmer bærekraftig palmeolje. Les mer på ufs.com.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5552591
EPD-nummer: 5552591
GTIN: 08710522701645

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Salt, aroma, palmefett, potetmel, gjærekstrakt, solsikkeolje, oksesjy 4,8% (vann, oksebein), sukker, kjøttekstrakt 1,7%,maltodekstrin, karamellisert sukker.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 617 kJ/ 385 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 21,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 22,00 g
Salt 23,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Portugal
Opphavsland Portugal
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 5552591
EPD-nummer 5552591
GTIN 08710522701645
GTIN2 08710522701638
GTIN3
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 01.11.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt