Brunet oksesjy pasta 40L Knorr
2 x 1 kg
Knorr Oksesjy gir en rik og fyldig smak av brunet kjøtt i supper, sauser og stuinger. Har en litt søt og nøtteaktig smak. Lett å bruke. Pastaen oppløses i kokende vann. Glutenfri. Gir 40 L ferdig sjy. Saltinnhold i ferdig kraft er 0,6%. *Unilever fremmer bærekraftig palmeolje. Les mer på ufs.com.
Varenummer: 5552591 | EPD-nummer: 5552591 | GTIN: 08710522701645
Varenummer: 5552591
EPD-nummer: 5552591
GTIN: 08710522701645
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Salt, aroma, palmefett, potetmel, gjærekstrakt, solsikkeolje, oksesjy 4,8% (vann, oksebein), sukker, kjøttekstrakt 1,7%,maltodekstrin, karamellisert sukker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 617 kJ/ 385 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 21,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 22,00 g |
Salt | 23,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Portugal |
Opphavsland | Portugal |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 5552591 |
EPD-nummer | 5552591 |
GTIN | 08710522701645 |
GTIN2 | 08710522701638 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 01.11.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |