Carbonarasaus pulver 27L Knorr

27 LTR

Kremet og fyldig klassisk italiensk pastasaus med eggeplommer og bacon. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 27L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2294742
EPD-nummer: 2294742
GTIN: 08712566620197

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Ostepulver 21% (OST, myse (MELK)), FLØTEPULVER 16%, modifisert stivelse, palmefett, stivelse, EGGEPLOMMEPULVER 6,0%, bacon 5,3% (svinekjøtt, salt), salt, HVETEMEL, aroma (med bl.a. MELK), gjærekstrakt, sukker, hvitløk, persille, gurkemeie, myse (MELK), røykaroma.

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Selleri

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 200 kJ/ 540 kcal
Fett 40,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 25,00 g
Karbohydrat 30,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,50 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 14,00 g
Salt 5,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2294742
EPD-nummer 2294742
GTIN 08712566620197
GTIN2 08712566165315
GTIN3 08712566165315
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt