Ute av produksjon

Crème Brûlée pulver 9L Carte d'Or

1080 GRM

En klassisk fransk favoritt med ekte Bourbonvanilje. Nydelig, kremet dessert som smelter i munnen. Kan også lages kun med melk, og du har en Creme Renversée. Pulver for enkel tilberedning. Gir 9L/90 porsj. ferdig dessert.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2631232
EPD-nummer: 2631232
GTIN: 08712566415427

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: CARTE D'OR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

13 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, stivelse, naturlig vaniljearoma, EGG, fortykningsmiddel (karagenan), fargestoff (gurkemeie, paprikaekstrakt), Bourbonvanilje

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Melk og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 610 kJ/ 385 kcal
Fett 1,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 94,00 g
hvorav
- Sukkerarter 79,00 g
Kostfiber 0,90 g
Protein 1,40 g
Salt 0,08 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 2631232
EPD-nummer 2631232
GTIN 08712566415427
GTIN2 08711200507702
GTIN3 08711200507702
Opprettet dato 12.09.2012
Oppdatert dato 03.09.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Desserter/dessertsauser/topping

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 240 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Tillagning Tilberedning Crème Brûlée: 1. Bland pakkningens innhold (1,08 kg) i 4 liter melk og 4 liter Rama Piske (alternativt fløte) til pulveret er oppløst. 2. Kok på svak varme i 2 minutter under omrøring. 3. Hell blandingen i former av ønsket størrelse og la stivne i ca 1,5 time i kjøleskap. 4. Strø rørsukker på toppen og glacer med en brenner. Tilberedning Crème Renversée: 1. Pisk pakkningens (1,08 kg) innhold i 8 liter kald melk. 2. La blandingen syde mens du rører sakte i 2 minutter. 3. Hell over i former av ønsket størrelse og sett i kjøleskap. Ferdig mengde Crème Brûlée: 1,08 kg pulver + 4 L melk + 4 L Rama Piske = 9 L (gir 90 porsjoner á 1 dl). Crème Renversée: 1,08 kg pulver + 8 L melk = 8 L (gir 80 porsjoner á 1 dl). Holdbarhet 12 måneder Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur.