Crème Brûlée pulver 9L Carte d'Or
1080 GRM
En klassisk fransk favoritt med ekte Bourbonvanilje. Nydelig, kremet dessert som smelter i munnen. Kan også lages kun med melk, og du har en Creme Renversée. Pulver for enkel tilberedning. Gir 9L/90 porsj. ferdig dessert.
Varenummer: 2631232 | EPD-nummer: 2631232 | GTIN: 08712566415427
Varenummer: 2631232
EPD-nummer: 2631232
GTIN: 08712566415427
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
13 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, stivelse, naturlig vaniljearoma, EGG, fortykningsmiddel (karagenan), fargestoff (gurkemeie, paprikaekstrakt), Bourbonvanilje
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 610 kJ/ 385 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 94,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 79,00 g |
Kostfiber | 0,90 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 2631232 |
EPD-nummer | 2631232 |
GTIN | 08712566415427 |
GTIN2 | 08711200507702 |
GTIN3 | 08711200507702 |
Opprettet dato | 12.09.2012 |
Oppdatert dato | 03.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Tillagning Tilberedning Crème Brûlée: 1. Bland pakkningens innhold (1,08 kg) i 4 liter melk og 4 liter Rama Piske (alternativt fløte) til pulveret er oppløst. 2. Kok på svak varme i 2 minutter under omrøring. 3. Hell blandingen i former av ønsket størrelse og la stivne i ca 1,5 time i kjøleskap. 4. Strø rørsukker på toppen og glacer med en brenner. Tilberedning Crème Renversée: 1. Pisk pakkningens (1,08 kg) innhold i 8 liter kald melk. 2. La blandingen syde mens du rører sakte i 2 minutter. 3. Hell over i former av ønsket størrelse og sett i kjøleskap. Ferdig mengde Crème Brûlée: 1,08 kg pulver + 4 L melk + 4 L Rama Piske = 9 L (gir 90 porsjoner á 1 dl). Crème Renversée: 1,08 kg pulver + 8 L melk = 8 L (gir 80 porsjoner á 1 dl). Holdbarhet 12 måneder Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |