Grønn Peppersaus pasta 8L Knorr

8 LTR

En velsmakende og kremet peppersaus, med en kraftig smak av grønn pepper. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pastaen tilsettes i kokende væske. Laktosefri (<0,01g per 100ml ferdig saus). Gir 8L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2281939
EPD-nummer: 2281939
GTIN: 07310300085533

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Palmefett, modifisert stivelse, stivelse, solsikkeolje, maltodekstrin, salt, gjærekstrakt, sukker, aroma (med bl.a. MELK), grønn pepper 2,6%, karamelliseret sukker, løk, glukosesirup, MELKEPROTEIN, fortykningsmiddel (guarkjernemel), krydder, rødbetepulver, hvitløk.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Egg, Selleri og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 160 kJ/ 515 kcal
Fett 33,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 50,00 g
hvorav
- Sukkerarter 6,10 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 4,50 g
Salt 6,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland Sveits
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2281939
EPD-nummer 2281939
GTIN 07310300085533
GTIN2 08712566642236
GTIN3 08712566178292
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 13.08.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt