Grønn Peppersaus pasta 8L Knorr

8 LTR

En velsmakende og kremet peppersaus, med en kraftig smak av grønn pepper. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pastaen tilsettes i kokende væske. Gir 8L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 6663504
GTIN: 08721201918841

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

127 produkter i databasen

Ingredienser

Palmefett, modifisert stivelse, potetstivelse, solsikkeolje , maltodekstrin, aromaer (inneholder melk), salt, sukker, grønn pepper, karamellsirup, løk, glukosesirup, gjærekstrakt, melkeprotein , fortykningsmiddel (guargummi (E412) ), paprika, rødbetspulver, hvitløkspulver, hvitpepper

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Egg, Selleri og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 138 kJ/ 511 kcal
Fett 33,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 49,00 g
hvorav
- Sukkerarter 5,90 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 4,30 g
Salt 5,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Portugal
Opphavsland Portugal
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer
EPD-nummer 6663504
GTIN 08721201918841
GTIN2 8721201918858
GTIN3
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 24.04.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt