Hvitløk Krydderpasta 340g Knorr
340 GRM
Fersk hakket hvitløk i olje (solsikke- og rapsolje). Kraftig og intens smak. Egnet for bruk i varm matlaging, kalde dressinger og marinader.
Varenummer: 526186 | EPD-nummer: 526186 | GTIN: 05719642306238
Varenummer: 526186
EPD-nummer: 526186
GTIN: 05719642306238
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Solsikkeolje, hvitløk 40%, salt, sukker, herdet rapsolje.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 000 kJ/ 490 kcal |
Fett | 47,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 14,00 g |
Kostfiber | 0,60 g |
Protein | 2,00 g |
Salt | 9,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sveits |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 526186 |
EPD-nummer | 526186 |
GTIN | 05719642306238 |
GTIN2 | 05704066306230 |
GTIN3 | 07037369000658 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 19.04.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |