Kalvekraft pasta 67L Knorr
1000 GRM
Knorr Kalvekraft er en lys, klar kraft med en delikat og ren smak av kalv. Ideell til lette retter, supper, stuinger og lyse sauser. Lett å bruke. Pastaen oppløses i kokende vann. Glutenfri. Gir 67 L ferdig kraft.
Varenummer: 2461119 | EPD-nummer: 2461119 | GTIN: 08722700247647
Varenummer: 2461119
EPD-nummer: 2461119
GTIN: 08722700247647
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Salt, vegetabilsk fett (palme), potetmel, sukker, gjærekstrakt, solsikkeolje, aroma, løkpulver, kalvekjøtt 0,7 % (med antioksidanter (E 320, E 310)), krydder. Saltinnhold i ferdig kraft er 0,6 %.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 400 kJ/ 340 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 28,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Kostfiber | 0,90 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 37,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 2461119 |
EPD-nummer | 2461119 |
GTIN | 08722700247647 |
GTIN2 | 08712566839018 |
GTIN3 | 08712566279975 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 26.08.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |