Karamell topping (flytende saus) 1kg Carte d'Or
1000 GRM
Serveringsklar karamellsaus/topping til desserter.
Varenummer: 6435044 | EPD-nummer: 6435044 | GTIN: 08720182837752
Varenummer: 6435044
EPD-nummer: 6435044
GTIN: 08720182837752
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 675 kJ/ 400 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 109,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 90,00 g |
| Kostfiber | 0,50 g |
| Protein | 0,50 g |
| Salt | 0,01 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Spania |
| Opphavsland | Spania |
| Varegruppe | Ferdigdesserter |
| Varenummer | 6435044 |
| EPD-nummer | 6435044 |
| GTIN | 08720182837752 |
| GTIN2 | 8720182837769 |
| GTIN3 | 8720182837882 |
| Opprettet dato | 06.11.2014 |
| Oppdatert dato | 17.04.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
| Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















