Karrisaus pulver 23L Knorr

3200 GRM

En enkel og god karrisaus, som passer godt sammen med kylling, fisk og svinekjøtt. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 23L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2949733
EPD-nummer: 2949733
GTIN: 08712100899218

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Modifisert stivelse, palmefett, aroma, sukker, maltodekstrin, salt, karri 3,3% (med bl.a. koriander, gurkemeie, spisskummen, svartpepper, kajennepepper, ingefær), glukosesirup, epler, creme fraichepulver (fra MELK), solsikkeolje, gurkemeie 2,0%, MELKEPROTEIN, løk, hvit pepper, antioksidant (E 304) *under 20ppm gluten

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 000 kJ/ 480 kcal
Fett 27,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 15,00 g
Karbohydrat 54,00 g
hvorav
- Sukkerarter 15,00 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 6,00 g
Salt 5,70 g
Natrium 2,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2949733
EPD-nummer 2949733
GTIN 08712100899218
GTIN2 08712100486951
GTIN3 08712100486951
Opprettet dato 11.03.2014
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt