Kjøttkraft pasta 606L Knorr
10000 GRM
Knorr Kjøttkraft gir fyldig og god smak av okse. Hever smaken i dine varme retter. Lett å bruke. Pastaen oppløses i kokende vann. Glutenfri. Gir 606 L ferdig kraft.
Varenummer: 2462802 | EPD-nummer: 2462802 | GTIN: 08712566843640
Varenummer: 2462802
EPD-nummer: 2462802
GTIN: 08712566843640
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Salt, palmefett, smaksforsterker (mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat), modifisert stivelse, oksekjøttekstrakt 4,0 %, solsikkeolje, løk, farge (E 150c), krydder, aroma, gjærekstrakt. Saltinnhold i ferdig kraft er 0,8 %.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 149 kJ/ 274 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 6,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 50,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 2462802 |
EPD-nummer | 2462802 |
GTIN | 08712566843640 |
GTIN2 | 08712566282913 |
GTIN3 | 08712566282913 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 26.08.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |