Knorr Professional Kalvefond 1l
5 X 1 L
Knorr Professional Kalvefond er laget av 100% naturlige ingredienser. Ideell basis for supper, sauser og gryteretter. Klar til bruk eller reduseres for en mer intens smak. Glutenfri.
Varenummer: F47090 | EPD-nummer: 6061493 | GTIN: 08720182470836
Varenummer: F47090
EPD-nummer: 6061493
GTIN: 08720182470836
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Kalvebuljong 84% (vann, kalvekjøtt), grønnsaksbuljong (vann, gulrøtter, sopp, løk, tomater, hvitløk, timian, svartpepper), oksekjøtt-kollagen, kalveekstrakt 1,5%, stivelse, tomatpuré, salt, ristet løk, gulrotjuicekonsentrat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 79 kJ/ 19 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 2,70 g |
Salt | 0,34 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | F47090 |
EPD-nummer | 6061493 |
GTIN | 08720182470836 |
GTIN2 | 8720182470904 |
GTIN3 | 8720182471031 |
Opprettet dato | 03.08.2022 |
Oppdatert dato | 12.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Brukes som base til f.eks sauser. Reduseres til ønsket smak og styrke |