Knorr Professional Kalvefond 1l

5 X 1 L

Knorr Professional Kalvefond er laget av 100% naturlige ingredienser. Ideell basis for supper, sauser og gryteretter. Klar til bruk eller reduseres for en mer intens smak. Glutenfri.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: F47090
EPD-nummer: 6061493
GTIN: 08720182470836

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Kalvebuljong 84% (vann, kalvekjøtt), grønnsaksbuljong (vann, gulrøtter, sopp, løk, tomater, hvitløk, timian, svartpepper), oksekjøtt-kollagen, kalveekstrakt 1,5%, stivelse, tomatpuré, salt, ristet løk, gulrotjuicekonsentrat

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 ml.

Energi 79 kJ/ 19 kcal
Fett 0,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 1,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 2,70 g
Salt 0,34 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe
Varenummer F47090
EPD-nummer 6061493
GTIN 08720182470836
GTIN2 8720182470904
GTIN3 8720182471031
Opprettet dato 03.08.2022
Oppdatert dato 12.08.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Brukes som base til f.eks sauser. Reduseres til ønsket smak og styrke