Knorr Professional Kyllingfond 1l
5 X 1 L
Knorr Professional Kyllingfond er laget på 100% naturlige ingredienser. Ideell basis for supper, sauser og gryteretter. Klar til bruk eller reduseres for en mer intens smak. Glutenfri.
Varenummer: F47088 | EPD-nummer: 6061485 | GTIN: 08720182470829
Varenummer: F47088
EPD-nummer: 6061485
GTIN: 08720182470829
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingbuljong 93% (vann, kylling), grønnsaksbuljong (vann, løk, gulrøtter, purre, hvitløk, hvitpepper, laurbærblad), kyllingekstrakt 1,0%, stivelse, løk, gulrotjuicekonsentrat, tomatpuré, salt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
| Energi | 107 kJ/ 26 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 1,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 4,00 g |
| Salt | 0,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | Nederland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | F47088 |
| EPD-nummer | 6061485 |
| GTIN | 08720182470829 |
| GTIN2 | 8720182470881 |
| GTIN3 | 8720182470973 |
| Opprettet dato | 03.08.2022 |
| Oppdatert dato | 12.08.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Kokes | Brukes som f.eks base i sauser. Reduseres til ønsket styrke |

















