Knorr Professional Kyllingfond 2x5l
2 X 5L
Knorr Professional Kyllingfond er laget av 100% naturlige ingredienser. Ideell basis for supper, sauser og gryteretter. Klar til bruk eller reduseres for en mer intens smak. Glutenfri.
Varenummer: 69587560 | EPD-nummer: 6058408 | GTIN: 08720182483836
Varenummer: 69587560
EPD-nummer: 6058408
GTIN: 08720182483836
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingbuljong 93% (vann, kylling), grønnsaksbuljong (vann, løk, gulrøtter, purre, hvitløk, hvitpepper, laurbærblad), kyllingekstrakt 1,0%, stivelse, løk, gulrotjuicekonsentrat, tomatpuré, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 107 kJ/ 26 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 1,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 69587560 |
EPD-nummer | 6058408 |
GTIN | 08720182483836 |
GTIN2 | 8720182483904 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.08.2022 |
Oppdatert dato | 12.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Brukes som base til f.eks sauser. Reduseres ned til ønsket smak og styrke |