Lasagneplater pasta 5kg Knorr
5000 GRM
Durumhvetepasta i form av store lasagneark/-plater. Produsert i pastaens hjemland Italia ifølge ekte, tradisjonelle oppskrifter.
Varenummer: 4173431 | EPD-nummer: 4173431 | GTIN: 08712100229961
Varenummer: 4173431
EPD-nummer: 4173431
GTIN: 08712100229961
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
DURUMHVETEMEL
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 500 kJ/ 350 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 70,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,01 g |
Natrium | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
Varenummer | 4173431 |
EPD-nummer | 4173431 |
GTIN | 08712100229961 |
GTIN2 | 08712100707780 |
GTIN3 | 08712100707780 |
Opprettet dato | 10.02.2015 |
Oppdatert dato | 18.05.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |