Lasagnesaus pulver 40L Knorr

3,6 KG (40 L)

Lasagnesaus laget med bærekraftig dyrkede tomater. Gir god smak til ulike kjøttsauser, for eksempel lasagne og bolognese. Egnet for ovo-lakto og lakto-vegetarianere (EVU-merket). Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Gluten- og laktosefri (NB! pulveret er laktosefritt og melkeproteinfritt. Bruk laktosefri melk eller plantebasert melk i tilberedningen for å holde sausen fri for disse allergenene). Lavt saltnivå (0,5 g pr. 100 g ferdig saus). Gir 40L ferdig saus, som er nok til 10 stk GN-bakk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5109145
EPD-nummer: 5109145
GTIN: 08711200347841

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Tomatpuré, modifisert stivelse, maltodekstrin, salt, solsikkeolje, rismel, sukker, løk, glukosesirup, hvitløk, fortykningsmiddel (guarkjernemel), gjærekstrakt, krydder og urter, gulrot.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 449 kJ/ 345 kcal
Fett 4,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 66,00 g
hvorav
- Sukkerarter 24,00 g
Protein 7,10 g
Salt 0,53 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland Sveits
Varegruppe Sauser, smørepålegg og krydder
Varenummer 5109145
EPD-nummer 5109145
GTIN 08711200347841
GTIN2 08711200347865
GTIN3
Opprettet dato 13.08.2018
Oppdatert dato 13.12.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tilberedning av 1 GN-form: 1. Brun 1 kg kjøttdeig. 2. Rør i tørrvaren (360 g) og tilsett 2 L vann og 2 L laktosefri melk. Kok opp under omrøring og la småkoke i 3 min. NB! Sausen skal være tynn. 3. Legg saus og 4 lag lasagneplater, start og slutt med et lag saus. Dryss over revet lagret ost og gratiner i ovn ved 175°C i ca. 30-35 min.