Lasagnesaus pulver 40L Knorr
3,6 KG (40 L)
Lasagnesaus laget med bærekraftig dyrkede tomater. Gir god smak til ulike kjøttsauser, for eksempel lasagne og bolognese. Egnet for ovo-lakto og lakto-vegetarianere (EVU-merket). Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Gluten- og laktosefri (NB! pulveret er laktosefritt og melkeproteinfritt. Bruk laktosefri melk eller plantebasert melk i tilberedningen for å holde sausen fri for disse allergenene). Lavt saltnivå (0,5 g pr. 100 g ferdig saus). Gir 40L ferdig saus, som er nok til 10 stk GN-bakk.
Varenummer: 5109145 | EPD-nummer: 5109145 | GTIN: 08711200347841
Varenummer: 5109145
EPD-nummer: 5109145
GTIN: 08711200347841
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Tomatpuré, modifisert stivelse, maltodekstrin, salt, solsikkeolje, rismel, sukker, løk, glukosesirup, hvitløk, fortykningsmiddel (guarkjernemel), gjærekstrakt, krydder og urter, gulrot.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 449 kJ/ 345 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 66,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 24,00 g |
Protein | 7,10 g |
Salt | 0,53 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sveits |
Opphavsland | Sveits |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 5109145 |
EPD-nummer | 5109145 |
GTIN | 08711200347841 |
GTIN2 | 08711200347865 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.08.2018 |
Oppdatert dato | 13.12.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tilberedning av 1 GN-form: 1. Brun 1 kg kjøttdeig. 2. Rør i tørrvaren (360 g) og tilsett 2 L vann og 2 L laktosefri melk. Kok opp under omrøring og la småkoke i 3 min. NB! Sausen skal være tynn. 3. Legg saus og 4 lag lasagneplater, start og slutt med et lag saus. Dryss over revet lagret ost og gratiner i ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. |