Majones Professional 5l
5 L
Designet for å levere høy ytelse i de tøffeste bruksområdene God binding og ideell konsistens når du blander dine signatursauser og dipper Varmestabil i grill og stekeovn Klassisk HELLMANNS smak Kun tilgjengelig for professionelle kjøkken Naturlig kilde til Omega 3 og 6
Varenummer: 62766038 | EPD-nummer: 6417992 | GTIN: 08720182854322
Varenummer: 62766038
EPD-nummer: 6417992
GTIN: 08720182854322
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: HELLMANN’S
15 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje (50%), vann, eddik, EGGEPLOMME (3,4%), modifisert stivelse, sukker, salt, fortykningsmiddel (xanthangummi), sitronjuicekonsentrat, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aromaer, antioksidant (E385), paprikaekstrakt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 2 003 kJ/ 479 kcal |
Fett | 51,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 3,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Protein | 0,60 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 62766038 |
EPD-nummer | 6417992 |
GTIN | 08720182854322 |
GTIN2 | 8720182826763 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.04.2024 |
Oppdatert dato | 15.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 60 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Brukes til dressinger og dipper. Kan også varmebehandles |
Spiseklar | bruk til dipper og dressing, kan også varmes |