Mousse Basis (dessert) pulver 16L Carte d'Or
1800 GRM
Fløyelsmyk og luftig basismousse til desserter. Kan brukes til å lage dine egne mousser og desserter. Du kan bruke enten vann, melk og/eller annen flytende væske. Du kan også blande de ulike ingrediensene. Erstatt f.eks. deler av væsken med syltetøy, fruktjuice, Carte d'Or Topping (sjokolade, karamell eller jordbær), Rama Piske, smeltet sjokolade, likør eller liknende. Moussepulver med enkel tilberedning. Gir 16L ferdig mousse.
Varenummer: 2020907 | EPD-nummer: 2020907 | GTIN: 08718114902463
Varenummer: 2020907
EPD-nummer: 2020907
GTIN: 08718114902463
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
13 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, SKUMMETMELKPULVER, glukosesirup, palmefett, glukose, emulgator (E 472a, E 471), gelatin (fra svin), modifisert potetstivelse, mysepulver (fra MELK), MELKEPROTEIN, surhetsregulerende middel (sitronsyre, E 331), vaniljearoma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 900 kJ/ 460 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 68,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 55,00 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,49 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 2020907 |
EPD-nummer | 2020907 |
GTIN | 08718114902463 |
GTIN2 | 08711200501267 |
GTIN3 | 08711200501267 |
Opprettet dato | 12.09.2012 |
Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spes | Tillagning 1) Hell kald melk eller kaldt vann i en bolle og tilsett tørrvaren. 2) Pisk på lav hastighet til væsken og tørrvaren er godt blandet. 3) Pisk deretter på høy hastighet i ca. 10 minutter, inntil moussen har en luftig konsistens. NB! Best volumøkning oppnås dersom bollens volum er fire ganger væskemengden. 4) Porsjoner og avkjøl i ca. 30 minutter før servering. Ferdig mengde 180 g pulver + 0,45 L melk = 1,6 L mousse (gir ca 13 porsj á 1,2 dl). 1 boks (1800 g) + 4,5 L melk = 16 L mousse (gir ca 130 porsj á 1,2 dl). Antall porsjoner varierer etter hvilken størrelse på porsjonene du ønsker å servere. Holdbarhet 24 måneder (720 dager). Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |