Panna Cotta pulver 4L Carte d'Or
520 GRM
En italiensk klassiker. Fløyelsmyk fløtepudding som serveres som den er, eller videreutvikles med egne smaker. Kun fantasien setter begrensninger på hvilken smak du kan servere dine gjester. Pulver for enkel tilberedning. Gir 4L/40 porsj. ferdig panna cotta.
Varenummer: 2631067 | EPD-nummer: 2631067 | GTIN: 08712566415588
Varenummer: 2631067
EPD-nummer: 2631067
GTIN: 08712566415588
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
13 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, oksegelatin, maisstivelse, aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 590 kJ/ 380 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 88,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 76,00 g |
Kostfiber | 0,70 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 0,12 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 2631067 |
EPD-nummer | 2631067 |
GTIN | 08712566415588 |
GTIN2 | 08711200507733 |
GTIN3 | 08711200507733 |
Opprettet dato | 12.09.2012 |
Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Tillagning 1. Bland ned pakkningens innhold i 2L kokende melk og rør om i ca 30 sekunder til alt er oppløst. 2. Tilsett 2L kald fløte / Rama Piske og rør om igjen. 3. Hell i former og la stivne på kjøl i ca tre timer før servering. Ferdig mengde 1 pakkning (520 g) + 2L melk + 2L Rama Piske 31% = 4 L ferdig produkt (= 40 porsjoner á 1 dl). Tradisjonell kremfløte kan brukes som alternativ til Rama Piske 31%. Holdbarhet 18 måneder Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |