Peperonata grønnsakskonserver 2,6kg Knorr
2600 GRM
Peperonata er en ekte, italiensk grønnsakssaus med tomater, løk, gul og rød paprika. Kan serveres som en siderett, i pastaretter, som paifylling eller sammen med ulike typer kjøtt. Serveres enten varm eller kald. Kan også fryses.
Varenummer: 4199543 | EPD-nummer: 4199543 | GTIN: 08711100648338
Varenummer: 4199543
EPD-nummer: 4199543
GTIN: 08711100648338
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Gul paprika 35 %, rød paprika 35 %, løk 16 %, tomatpuré 6,6 %, sukker, solsikkeolje, salt, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (sitronsyre).*under 20ppm gluten
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 276 kJ/ 66 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,20 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
Varenummer | 4199543 |
EPD-nummer | 4199543 |
GTIN | 08711100648338 |
GTIN2 | 08711100448334 |
GTIN3 | 08712100600883 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 01.06.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |