Piske 31% 10L BiB Rama Professional Multipurpose
1 x 10L
Rama Professional Piske 31% er et fløtealternativ med en kremete smak som gir 50% mer volum enn meierifløte. Kan brukes i både varme og kalde retter. Rama Professional løtealternativer erf lønnsomme og gode alternativer til tradisjonell fløte.
Varenummer: 91302232 | EPD-nummer: 5741947 | GTIN: 08719200201415
Varenummer: 91302232
EPD-nummer: 5741947
GTIN: 08719200201415
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: RAMA
12 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 300 kJ/ 315 kcal |
Fett | 31,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 29,00 g |
Karbohydrat | 4,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,40 g |
Protein | 2,40 g |
Salt | 0,13 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Lagringsstabile melk eller smørprodukter |
Varenummer | 91302232 |
EPD-nummer | 5741947 |
GTIN | 08719200201415 |
GTIN2 | 8719200201422 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.09.2019 |
Oppdatert dato | 07.02.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 182 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 105 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |